Prófétai térkép területenként

Alabástrom projekt

Az Alabástrom Projekt akár élőben a naptár szerinti helyszíneken, akár online a Facebook és YouTube csatornánkon keresztül minden szerdán 20 órától követhető. 

Dicsőítés & Imádat

hétről-hétre jelentkezünk az online felületen

Alabástrom Projekt

Minden szerdán, 20.00-kor az alkalom vezetői köszöntenek téged a facebook élőben, ahol dicsőítés is lesz, és közben lehetőséged lesz rá, hogy személyesen szolgáljanak feléd bátorítással, próféciával, imával.

Kik vagyunk mi?

Mentorok

Az AP mentor olyan személy aki, pásztori ajánlással rendelkezik, kipróbált szolgáló, aki mind jellemében, elhívásában, odaszánásában példát mutat. Segíti, emeli, bátorítja azokat akik a  zoom szobákban szolgálnak. ŐK a NPM alap szolgálói csoportja.

regisztrált Szolgálók

Az AP regisztrált szolgáló olyan személy, aki pásztor ajánlással rendelkezik, rendszeresen, megbízhatóan szolgál a zoom szobákban. Elvégzete a prófétai online tanfolyamot és részese az NPM kibővített szolgálói csoportjának.

Mi az Alabástrom Projekt?

Egy közösség

Egy közösség

Az AP nem gyülekezet hanem egy felekezetközi mozgalom, ahol heti szinten több mint százan, egységben, imával, bátorítással, prófétai szóval szolgálnak azok felé, akik online módon kapcsolódnak a virtuális szobákba.

Egy kezdeményezés

Egy kezdeményezés

A célunk, hogy Isten jelenléte és szava eljusson minden otthonba az online felületeken keresztül! Hisszük, hogy az élő dicsőítés alatt megérezhetjük Isten fantasztikus jelenlétét, a Zoom szobákban pedig tudunk egymás hite által épülni.

Prófétálás

Prófétálás

A prófétai ajándék segítségével Istenhez közelebb jutni, Őt jobban megismerni, a Szent Szellem munkájának teret adni, hogy az Isten beszéde által megtérjenek a távollévők és megerősödjenek, felkészültek legyenek a már Jézusban hívők.

Minden szerdán 20:00

Minden szerdán 20:00

Számos város és gyülekezet közreműködésével minden szerdán este 20.00 órakor élős dicsőítés Facebookon & YouTubon és prófétai szolgálat a zoom szobákban.

Számokban is mutatjuk

0
Ország
0
Megye
0
Helyszín
0
Gyülekezet
0
Szolgáló
Alabástrom Projekt
Ne maradj le a legfrissebb híreinkről és kövess minket minden social felületen.