Prófétai térkép területenként

A prófétai ajándék ma is működik!

Próféta iskola a 21. Nyári Dicsőítő és Próféta Iskolában!

DICSŐÍTÉS & PRÓFÉTÁLÁS

Ifi

A fiatal generáció számára szervezett kurzust azért hozzuk létre, mert hisszük, hogy Istennek van üzenete számukra is és vágyunk az, hogy felbátorodjanak ennek az ajándéknak a használatára ők is. Erre a kurzusra elsősorban 15 és 25 év közötti jelentkezőket várjuk.
 

Kezdő

A kezdő szintet elsősorban azoknak ajánljuk, akik csak egy alkalommal, vagy eddig még nem vettek részt képzésünkön, és szeretnének  megismerkedni ezzel az ajándékkal, használatának meghatározó alapelveivel.

Haladó

A haladó szint elsősorban a prófétai ajándék működésében gyakorlottabbak, ilyen szolgálatban állók, illetve azok számára ajánljuk, akik kettő vagy több alakalommal is részt vettek már képzésünkön

MI az a próféta iskola?

Erőteljes ugyanakkor kiegyensúlyozott tanítással, képzéssel segíti a prófétai ajándék fejlődését

Az elmúlt évek sok jó gyümölcse igazolja, hogy a prófétai ajándék megfelelő keretek között ma is működik és nagy áldás a gyülekezetek számára. 

A jelenlegi nemzetközi korlátozások miatt idén magyar szolgálói csapat fog szolgálni a Próféta Suliban. Hisszük, hogy együtt fantasztikusan megtapasztaljuk Isten jelenlétét az idei táborban.

Az egész programtervben lesznek változások. A kezdők és ifik számíthatnak arra, hogy megtalálják a helyüket, de a haladók és mentorok számára is lesznek izgalmas események. A tavalyi Országos Prófétai Találkozóhoz hasonlóan az idén is helyet kap az Alabástrom Projekt, mely az elmúlt 1 évben szárnyain hordozta a prófétai mozgalmat.

Ne maradj le semmilyen új hírről!Iratkozz fel még ma!