Prófétai térkép területenként

A prófétai szolgálat helyre­állítása

biblikus alapokon működő szolgálat

A prófétai szónak talán soha nem volt ilyen jelentősége, mint most van, amikor a sötétség egyre nagyobb, akkor minimum a bátorító, buzdító, Istentől jövő, valódi bátorításnak nagyon fontos szerepe van.

Hámori Attila

A Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója, az AlabástromProjekt vezetője

Mikes Attila

A Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója, Próféta Suli vezetője

Szilágyi Zsolt

A Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója, a Debreceni Szabadkeresztény Gyülekezet pásztora

További tagjaink

Az NPM története

Több mint tíz éve kezdtük el a prófétai munkát Magyarországon,

Isten egyre szélesíti a prófétai folyó medrét, és egyre többen lépnek bele, és tapasztalják meg a prófétai ajándék működését a hétköznapjaikban is.

Több mint tíz éve kezdtük el a prófétai munkát Magyarországon, ez elsősorban a Nyári Dicsőítő Iskolában kezdődött, aztán kinőtte magát, és most már az a cél, és az a látás, hogy az ország különféle pontjain olyan prófétai központok alakuljanak ki, ahol önállóan is föl tudnak állni majd olyan emberek, szolgálócsapatok, akik prófétálnak, képviselik ezt a látásmódot, képzést tartanak, prófétai dicsőítésben imádkoznak az országért. Jelenleg több ilyen város van már, ahol ott vagyunk, dolgozunk, és vannak tervben a jövőre nézve is olyan városok, ahol szeretnénk kialakítani ilyen központokat.

Azt mondja Pál apostolon keresztül az ige, amikor Timóteust tanácsolja, hogy forgolódjál helyesen a tanításban, és keress olyanokat, akik maguk is alkalmasak lesznek a tanításra. A kereszténység egyik “alapcsomagja”, hogy továbbadókat kell képezni, tehát tanítványképzés.

A prófétai szónak talán soha nem volt ilyen jelentősége, mint most van, amikor a sötétség egyre nagyobb, akkor minimum a bátorító, buzdító, Istentől jövő, valódi bátorításnak nagyon fontos szerepe van. Pláne, hogyha egy magasabb szintű prófécia is van, ami konkrét élethelyzetekre tud Istentől tanácsot adni, vagy útmutatást. Az NPM nem csak prófétákat képez – mert azt, hogy valaki próféta, azt Isten dönti el – hanem a prófétálást is képzi. Tehát a prófétálás mindenkinek adott, azt mondja, “mindenki prófétálhat”, és hogyha valakit érdekel, hogy Isten szavát hogyan tudja meghallani, hogyan tudja átadni, hogyan tudja – zenész szóval – “blattolni” a mennyből, levenni a mennyből, a Próféta Sulinak ez a kettős küldetése van. Felismerni a prófétákat, és őket prófétai módon képezni, illetve magát a prófétálást Isten népének tanítani

Az NPM nem csak prófétákat képez – mert azt, hogy valaki próféta, azt Isten dönti el – hanem a prófétálást is képzi

Elérhetőségeink

Ha kérdésed van, vagy szeretnél csatlakozni, keress bennünket:

profetasuli@gmail.com

Küldj nekünk üzenetet!